Pendidikan Untuk Semua

Realisasikan impian anda menjadi kenyataan. Sertailah kami di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia yang merupakan salah satu daripada empat buah institusi pengajian tinggi awam dalam pengkhususan teknikal yang dikenali sebagai Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN).

Diploma

Warganegara Malaysia lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau setaraf

Ijazah Sarjana Muda

Lepasan STPM, Matrikulasi, Diploma / DPM/ DLKM , Diploma Vokasional

Pasca Siswazah

Doktor falsafah (PhD) dan Ijazah Sarjana yang dijalankan secara Penyelidikan (Research) , Kerja Kursus (Coursework) atau Campuran (Mixed-Mode) sama ada sepenuh masa atau separuh masa .

Program Pengajian Berterusan

Diploma Eksekutif atau kursus pendek lanjutan untuk peningkatan kemahiran bidang professional dan kemajuan kerjaya.

APEL

Peluang melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi berdsarkan kemahiran dan pengalaman yang anda miliki.

Program Pengajian Pelajar Antarabangsa

Program pengajian pasca siswazah dan pra siswazah yang ditawarkan kepada pelajar-pelajar luar negara.

Perpustakaan Tunku Tun Aminah

Masjid Sultan Ibrahim UTHM

Riadah dan Rekreasi

Dewan Sultan Ibrahim UTHM

Fakulti Kejuruteraan Awam dan Alam Bina

Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik

Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan

Fakulti Pengurusan Teknologi dan Perniagaan

Fakulti Pendidikan Teknikal dan Vokasional

Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat

Fakulti Sains Gunaan dan Teknologi

Fakulti Teknologi Kejuruteraan

Maklumat Kemasukan

Klik butang di bawah sekiiranya anda mempuyai pertanyaan atau penerangan lanjut berkaitan maklumat penawaran program , kemasukan atau pembiayaan pengajian.